Myydään Saarinen-järven rannassa v. 2014 valmistunut saunamökki (tupa + pesuh. + sauna) isolla 5270 m² tontilla. Rauhallisella paikalla hyvän kulkuyhteyden päässä sijaitseva loma-asunto on pinta-alaltaan 25 m². Kyseessä on käyttämätön, uusi rakennus. Asunnossa on tupa, pesuhuone ja sauna. Tupa lämpiää kamiinalla, saunassa on puukiuas ja pesuhuoneessa pata. Lautarakenteisen mökin ulkoseinät on tehty leveästä hirsipaneelista, eristyksenä 175 mm villa. Kiinteistössä on tehty sähkövedot mutta sitä ei ole kytketty verkkoon. Sähköliittymän saa halutessaan liittymismaksulla sillä tontin laidalla kulkee sähkölinja.  Mökissä on kantovesi. Kiinteistövero 215,12 €/v. Ähtäriin on matkaa 18 km.

Tontilla on mökin lisäksi varastorakennus, kuivakäymälä ja puuliiteri joka on täynnä puita. Rakennusoikeutta on vielä jäljellä 75 m² + 30 m². Saarinen on kalaisa ja syvä järvi.  Kovapohjainen ranta soveltuu hyvin uimiseen. Saarisentiellä on talvikunnossapito.

Kohteeseen voi käydä tutustumassa omatoimisesti. Näyttöjä järjestetään sopimuksen mukaan. Osoite on Saarisentie 18, Inha/Ähtäri. Tontin rajapyykit on merkitty punaisella nauhalla.

Myyntihinta on 50 000 €. Ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero, lainhuudatuskustannus sekä kaupanvahvistajanpalkkio.