Myydään Halsuan Venetjoella pelto/metsätila ja vapaa-ajan rakennus. Tila jakaantuu kahteen palstaan siten, että isompi palsta sijaitsee Venetjoen varressa ja pienempi 0,3 ha metsäpalsta Köyhäjoentien varressa. Metsää myytävällä kiinteistöllä on noin 10,9 ha, tukikelpoista viljelysmaata 2,26 ha ja tontin pinta-ala on noin 700 m². Pellon vuokrasopimus loppuu 30.4.2020. Metsä on hyvin hoidettu, kasvupohjat kuivahkoa- ja tuoretta kangasta.

Venetjoen rannalla on hirsirakenteinen mökki (n. 46 m²), erillinen saunarakennus ja puuliiteri. Tontille tulee kunnan vesi. Tarjous on mahdollista jättää erikseen metsästä, pellosta ja rakennuksesta. Kiinteistöllä on oikeus viereiseen yhteiseen alueeseen (venevalkama). Irtaimisto mm. astiakaappi ei kuulu kauppaan. 

Metsäarvio  Kiinteistörekisteriote

Tarjoukset pyydetään jättämään viimeistään 23.4.2020. Myyjä voi hyväksyä/hylätä annetut tarjouset. Ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero, lainhuudatuskustannus, kaupanvahvistajanpalkkio sekä mahdolliset lohkomiskustannukset pellon tai mökin ostajalle.

Tarjouslomake

Kunta:

Kylä:

Tila

Tarjoan kohteesta (euroa)

Tarjouksen voimassaolo päättyy:

Muuta tietoa tarjouksesta:Yhteystiedot

Nimi*

Lähiosoite*

Postinumero ja toimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite*

Paikka*

Aika*

Olen tarkastanut tarjouksessa olevat tiedot ennen tarjouslomakkeen lähettämistä.

Kyllä Ei