Myynnissä Tohmajärven Petravaarassa harvinainen 153 hehtaarin maa- ja metsätilakokonaisuus. Myytävä ala koostuu neljästä eri kiinteistöstä jotka rajoittuvat toisiinsa. Metsämaata on noin 136 ha, EU-tukikelpoista viljelysmaata 11,46 ha, loput asuintonttia ja muuta maata. Puuta myytävillä kiinteistöillä on noin 17 000 m³ josta tukkia n. 5500 m³.  Huom! Metsäarviossa ei ole laskettu odotusarvoa.  Uudistuskypsän metsikön pinta-ala on noin 50 ha, puuta 10 600 m³.  Kiinteistöillä on  lampia ja Tohmajoen rantaa. Tiestö on hyvässä kunnossa. Ojitukset on tehty noin 30 v sitten, joita osin uusittu muutama vuosi sitten. Tilalla Korkeamäki 1:12 on voimassa oleva hakkuusopimus (n. 300 m³), kuvio 10 kaistalehakkuu (0,5 ha) ja osa kuviosta 18 harvennushakkuu.

Kiinteistöllä Korkeamäki 1:12 sijaitsevat talousrakennukset, 1960 valmistunut omakotitalo (n. 95 m² ei tarkistusmitattu)/autotalli, navettarakennus sekä saunatupa. Talo on siistikuntoinen ja täysin asuttavassa kunnossa, remontteja on tehty vuosien saatossa mm. pesu/wc-tilat ja ikkunat on uusittu. Talon keskikerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja tupakeittiö, yläkerrassa lisäksi yksi huone. Täysi kellarikerros jossa runsaasti varastotilaa. Öljylämmitys, kattila uusittu 2017. Vesi tulee omasta porakaivosta. Saunatuvassa on sähkö ja vesi (sähkölämmitys). Pihassa on runsaasti ja monipuolisesti istutuksia esim. päärynäpuu, viinirypäleitä ja mustikkapensaita. Maisema avautuu etelään ja näkyvyyttä on kilometrien päähän. Maat on vuokrattu vuosiperusteisesti Petravaaran erälle (suurpedot ja hirvi). Talon näytöt sopimuksen mukaan.

Myyntihinta 620 000 euroa. Ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 4%, kaupanvahvistajanpalkkio sekä lainhuudatuskustannukset.

Metsäarvio   Kuvioluettelo   Lähestymiskartta   Kartta   Kiinteistörekisteriotteet