Ähtäri, 2 ha metsätila

Myydään Ähtärissä kaksi pientä metsätilaa Suonpää 989-404-13-38 (1,7 ha)  ja Suonpää 1 989-404-13-67 (0,3 ha).  Tiloilla kasvaa 6-vuotiasta mänty- ja kuusitaimikkoa. Jonkin verran on myös isompaa kotitarvepuustoa vanhojen rakennusten ympärillä.  Taimikko on lähtenyt hyvään kasvuun rehevällä kasvupohjalla. Tilat sijaitsevat Koiraperäntien varressa, matkaa Myllymäelle on 10,8 kilometriä.

Erinomainen harrastepalsta hyvällä kulkuyhteydellä. Kiinteistöllä on vanhoja purkukuntoisia rakennuksia. Ei sähköliittymää.

Kiinteistövero on 198 €/v ja tiemaksu Koiraperäntiestä 12 €/v.  Kiinteistöveroon voi hakea muutosta tai sen kokonaan poistamista jos uudella omistajalla on  alueella muuta metsätaloutta. Tilan rajat on merkattu punaisella nauhalla Koiraperäntien varressa.

Myyntihinta 5000 €.

Ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 4%, kaupanvahvistajanpalkkio 120 € sekä lainhuudatuskustannus.

9.7.2019|Metsätila, Uudet kohteet|

Lehtimäki n. 3,5 ha

Myydään Lehtimäen Suokonmäellä noin 3,5 hehtaarin kokoinen määräala pelto- ja harrastemaata. Myytävästä määräalasta tukikelpoista peltoa on noin 1,5 ha, loput pinta-alasta on viljelemätöntä aluetta. Pelto on tällä hetkellä vuokrattu. Määräalalla on runsaasti  kotitarvepuustoa. Erinomainen sijainti Hernesmaantien varrella. Alue sopii hyvin monenlaiseen harrastamiseen, vaikka rauduskoivun kasvattamiseen.

Myytävällä määräalalla on hyväkuntoinen konesuoja sekä tiilirunkoinen omakotitalo joka vaatii kunnostustoimenpiteitä. Talossa on öljylämmitys, öljypoltin on uusittu noin viisi vuotta sitten. Talossa on ollut peruslämpö talven yli. Vesi- ja sähköliittymät kuuluvat kauppaan. Talo myydään purkukuntoisena.

Osoite: Hernesmaantie 72, Hernesmaa/Alajärvi

Ostajalle tulee vastattavaksi lohkomiskulu, kaupanvahvistajanpalkkio, varainsiirtovero sekä lainhuudatuskustannus.

Hp. 30 000 €

8.7.2019|Muut, Tontit, Uudet kohteet|

Ähtäri, loma-asunto

Myydään Saarinen-järven rannassa v. 2014 valmistunut saunamökki (tupa + pesuh. + sauna) isolla 5270 m² tontilla. (lisää…)

10.5.2019|Muut, Tontit, Uudet kohteet|