Miten palvelemme:

Kiinteistönvälitys

Suomenselän kiinteistö- ja metsävälitys (Metsäkaupat.fi) on metsätilojen välitykseen erikoistunut kiinteistönvälitystoimisto. Osaamisemme painottuu kiinteistökaupan erikoispiirteiden tuntemiseen sekä hyvin suunniteltuun ja laajaan markkinointiin, jolla tuotetaan aitoa lisäarvoa. Yritys toimii Etelä-Pohjanmaan Alajärveltä käsin, päätoimialueena Etelä- ja Keski-Pohjanmaa sekä Keski-Suomi. Nettipohjainen metsätilojen välitys on kuitenkin mahdollista koko Suomen alueella.

Palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi kauppakirjojen laatiminen ja kiinteistöjen arvonmääritykset vaativimmistakin kohteista kuten maatilakokonaisuudet irtaimistoineen. Kiinteistökauppoihin liittyvä veroneuvonta sekä asiakkaan opastaminen metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä käytännön asioissa kuuluu osaksi palvelukokonaisuutta.

Tarjoamme kattavaa kiinteistönvälityspalvelua ”avaimet käteen” periaatteella esimerkiksi kaupunkilaismetsänomistajille ja perikunnille, metsänomistajille jotka eivät itse pääse käymään myytävässä kohteessa tai ovat estyneitä saapumaan kaupantekotilaisuuteen. Hoidamme kaupat alusta loppuun luotettavasti ja turvallisesti. Jos etsit myynnissä olevia metsätiloja tai haluat itse myydä metsää niin ota yhteyttä. Laajan asiakasrekisterimme avulla arvotilojen myynti onnistuu myös huomaamattomasti. Kysyntää on erityisesti isoilla ja puustoisilla tiloilla.

Metsäpalvelut

Tarjoamme Alajärvellä ja lähialueilla taimikon raivausta sekä taimien istutuspalvelua. Metsuri löytyy myös erikoisemmille kohteille mm. ongelmapuut.

Anna suostumus yrityksellemme tutustua metsäsi tietoihin Metsään.fi -palvelussa. Tietojen perusteella pystymme tekemään tarjouksen metsänhoitopalveluista tai metsätilan välityksestä.

 

Monipuolinen palvelutarjonta sekä vahva osaaminen luovat parhaat edellytykset onnistuneelle kaupanteolle.

kuva2_450x300

Metsänhoitopalvelut

Kysy tarjous metsäpalveluista.

kuva3_450x300

Kiinteistöjen arvonmääritykset

Teemme arvonmäärityksen kiinteistöille. Myös vaativat kohteet!

kuva4_450x300

Välitämme kiinteistöstäsi

Hoidamme kaupat alusta loppuun asti luotettavasti ja turvallisesti.

Ota yhteyttä!

Suomenselän kiinteistö- ja metsävälitys - Metsäkaupat.fi

Ota yhteyttä!